Naturlov

Loven om tiltrækning

 

Loven om tiltrækning er en naturlov

Loven om tiltrækning er en naturlov. Det vil sige at ingen kan ændre den og den virker ens for alle. Uanset om du dronning eller dranker, vegetar eller kødspiser, uanset hvilken ugedag det er, om det er lyst eller mørkt, eller koldt eller varmt, uanset hvilket sted på kloden - så er Loven om tiltrækning ens for alle altid. Uanset dit køn, din alder, din uddannelse, dine relationer, dine evner, dit politiske eller religiøse tilhørsforhold, hvis du har noget overhovedet.

Du kan være hvem som helst, hvad som helst, hvor som helst og eje alt eller intet, så er Loven om tiltrækning stadig bare den samme naturlov.

Det vil sige alle kan altid regne med Loven om tiltrækning, for den er ens hver eneste gang. Nøjagtig som tyngdeloven. Det er jo således at uanset hvem du er så kommer en bold ned hver gang den er kastet op. Måske lander den på noget, så man ikke lige kan få fat i den. Men det er aldrig sket at bolden er faldet op og blevet oppe, hvis nogen har kastet den. Menneskerne har lært tyngdeloven at kende og er i stand til at udnytte dens muligheder på bedste vis. Fordi tyngdeloven er beregnelig og ens hver gang, har mennesker har lært at udnytte tyngdeloven. Derfor kan man i dag flyve i rutefly, svævefly, balloner, paraglider og lignende.

Menneskerne og især dig er igang med, at lære Loven om tiltrækning at kende. Loven om tiltrækning er også altid ens og beregnelig. Mennesker er i gang med at lære at benytte den sjoveste og mest givende måde.

 

Man kan arbejde med eller mod en naturlov. Hvis man arbejder med, gør det tingene nemmere. Mange ting kalder vi i dag for selvfølgelige eller logiske, fordi vi har fået en forståelse for de naturlove der gør sig gældende for de pågældende emner. Loven om tiltrækning er konstant og forståelsen af den kan baseres på teorien om at lige tiltrækker lige, også kaldet resonans.

 

To ens masser tiltrækker hinanden.

 

En slags energi tiltrækker en lignende energi.

 

Energien fra det du ønsker tiltrækker det du ønsker.

 

Du tiltrækker med essensen af det du tænker.

 

Når man arbejder med Loven om tiltrækning, arbejder man bevidst med sine tanker og følelser. Nogle vil måske sige at tanker og følelser ikke er en form for masse, hvilket selvfølgelig er korrekt. Men tanker og følelser er en form for energi og energi kan påvirke og tiltrække. Man ser Loven om tiltrækning i virkning, når den, der tænker rigdom tiltrækker mere rigdom. Den der tænker på og taler om fattigdom tiltrækker fattigdom. Den der tænker glade tanker, tiltrækker mere at glædes over. Den der bekymres, tiltrækker mere at bekymres over. Den der fokuserer på det gode, oplever mere af det gode. Den der fokuserer på løsninger, vil finde dem. Den der fokuserer på problemer, får flere problemer. Dem der fokuserer på sundhed bliver sundere.

Man tiltrækker det, der er dominerende i ens tanker og følelser. Det man har mest fokus på.

Det er umuligt, at finde en vej til velstand, hvis man har konstant fokus på tristhed over, at man ikke har penge nok. Det er ikke muligt at finde en vej ud af sygdom, hvis man ikke kan finde bare et lille håb om bedring. Hvis man hele tiden har fokus på, at man er overvægtig og burde tabe sig, er det vanskeligt at finde sin normalvægt. Hvis man er frustreret over at man er trist, er det næsten uoverkommeligt at blive glad.

Det er ikke muligt at skabe positive resultater, hvis man har konstant negativt fokus i forhold til det man tænker på. Man blokerer sig selv i at se mulige løsninger.

Der kan kun komme det til dig som er i harmoni med største delen af dine tanker. Nøjagtig som en radio hvor du stiller ind på en kanal. Så er det den slags musik der kommer ud af dine højtalere. Der kommer ikke noget musik fra andre kanaler. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre for det er en helt anden frekvens. Se dig selv som radioen og dine følelser som kanalen. Stil ind på din følelseskanal og vær i harmoni med det du ønsker.

 

Det er din sjæl der styrer.

Det er din sjæl der er bag alt dette med dine tanker, følelser, manifestationer. Din sjæl kender alt til Loven om tiltrækning. Din sjæl er med i det hele og har en meget stærk drivkraft. Din sjæl er din rene bevidsthed og er altid kærlig mod dig og alle andre. Din sjæl har altid gode tanker og følelser og kunne aldrig drømme om at tænke noget negativt. Din sjæl er altid positivt fokusert og ser efter positive løsninger hele tiden.

Din sjæl kender dig fuldt ud og holder alligevel meget af dig.

Din krop er skabt af din sjæls ønsker og tanker om det liv du har nu. Og du er meget mere din sjæl end du er din krop. Din krop er blot en samling af milliarder af celler som din sjæl holder sammen på og har til huse i, så længe du trækker vejret. Når sjælen trækker sig væk fra kroppen, ånder du ikke længer og din krops celler forsvinder langsomt fra kroppen.

Du har altid kontakt med din sjæl via din intuition og dine følelser.

Det er rent faktisk sådan at dine følelser, er udtryk for din sjæls holdning, til dine tanker.

Det vil sige, når du har gode tanker, får du også gode følelser. Det er din sjæl bifalder dine gode tanker og giver dig gode følelser fordi du er i harmoni med din sjæls grundessens. Alt er godt og du er på rette vej, er din sjæls budskab til dig.

Har du der imod negative følser, er det et udtryk for at din sjæls advarsel til dig. Sjælen fortæller dig at du er på vej væk fra gode ting du ønsker dig. Sjælen fortæller dig at du er i disharmoni med sjælens altid gode ønsker, holdninger og synsvinkler. Med negative følelser råber sjælen til dig at du vil have gavn af at ændre kurs til mere rare tanker.

Din sjæl blander sig aldrig i dit liv på anden måde end via dine følelser. TIlgengæld kan du få virkelig meget medvind og flow i dit liv, hvis du følger den vej din sjæl anviser igennem dine gode følelser. Du kan komme på dit liv sjoveste og mest fantastiske rejse med din sjæls vejledning.

Din alvidende sjæl fortæller dig altid, hvor du er på vej hen, hvis du altså lytter til den. Du kan øve dig i at lytte til din sjæl. Lyt til de små, nye tanker ogideer der kommer i dit hoved. Efterfølg disse små tanker og ideer for at se hvad der sker. Skab dig noget erfaring ved at prøve dig frem. Tag ikke større skridt end du kan magte og synes er sjovt. Lær dig selv at være opmærksom på din sjæl og drage nytte af din sjæls ønske om alt godt til dig.

 

Det betyder dine følelser.

Dine følelser fortæller dig om hvor du er på vej hen i forhold til det du ønsker at manifestere. Hvis du har gode og rare følelser og har det godt, så er du på rette kurs. Hvis fu har negative følelser og det hele bare er noget skidt så er du på vej væk fra det du ønsker dig. Det kan godt lyde lidt underligt, men dine følelser er din sjæl der snakker med dig. Det er smart og ganske enkelt. Følg de god følelser. Gør mere af det der giver dig gode følelser. Gør mere af det der føles rart. Gør mere af det du brænder for. Gøre mere af det der tænder dig og får din indre glød til at blive et klart bål.

Når du gør det reagerer Loven om tiltrækning: "Der er en der er positive tanker og følelser, en som har det rigtig rart og laver ting der får den indre glød til at brænde. Ja men så er det jo den frekvens, der skal sendes mere på. Leveret" For dig betyder det, at du får flere oplevelser med samme rare og gode karakter. Altså flere ting, der gør dig glad.

Du kan opfatte dine følelser lidt som din helt egen, indre GPS. Når du bruger din GPS i bilen fortæller du den, hvor du gerne vil hen. Så finder den nogle satelitter og fortæller dig hvilken vej du skal gå eller køre for at komme til stedet du ønsker. Dine følerser gør det samme i forhold til det, du ønsker dig i dit liv. Her handler det om, at følge med de gode og rare følelser. Jo bedre følelser du har, jo tættere er du på det du ønsker at manifestere. Bliv endelig ved med at gøre det, der giver de gode følelser også lang tid efter du har fået din manifestation. Så får du nemlig endnu flere ting og hændelser at være glad over.

På siden med links og sager kan du finde en følelsskala til download. Hent den og print den ud. Skalaen er sat op så du altid kan se, hvilken følelse du skal række efter for, at få mere og mere positive følelser. Hvis du ikke er så vant til at arbejde med dine følelser på den måde, kan skalaen være en god hjælp til at navigere den rette vej. Søg hele tiden længere og længere op af skalaen. Du gør det ved igen og igen at finde tanker, der giver dig følelser, der ligger højer oppe.

En mere forenklet måde at arbejde med følelserne på er, at altid søge efter en følelse der giver dig lettelse. Hvis du gør det igen og igen vil du hæve dine følelser og dermed også tiltrække noget der er bedre. Det kræver af dig at du mærker efter og er klar over hvor du er henne i forhold til dine følelser.

 

Loven om tiltrækning virker altid på samme måde. Den giver dig noget der er i harmoni med det du har tanke- og følelsesmæssigt fokus på. Altid.

Ofte tror man at man har fokus på det man gerne vil have. Man tænker måske: "Jeg vil gerne have en ny og lækker bil, for denne her gamle, benzinslugende spand kører elendigt og skal på værksted, inden den skal til syn, igen."

Umiddelbart er der jo ikke noget galt i at tænke således, men det bliver noget andet, hvis man deler sætningen lidt op og mærker efter hvad man egentlig føler.

Første del af sætningen lyder: "Jeg vil gerne have en ny og lækker bil" Det føles rart og godt og er det umiddelbare ønske. Det man gerne vil have.

Anden del af sætningen siger: "for denne her gamle, benzinslugende spand kører elendigt og skal på værksted, inden den skal til syn, igen." Essensen i disse ord er ikke rar og belivende. Det føles ikke dejligt og godt at tænke på den gamle spand der kører elendigt, bruger en masse benzin og snart skal laves og derved tager en endnu ukendt bid af økonomien. Man kan næsten mærke usikkerheden, irritationen og frustrationen, hvirvle rundt i mellem ordene.

Men det er sådan det er og det er virkeligheden, vil næsten alle sige. Man kan jo se det med sine egne øjne. Den gamle bil er elendig og det kan alle se.

Det er også korrekt. Det er virkeligheden - skabt af tanker og følelser rettet mod ting i harmoni med det er der i ens nuværende virkelighed.

Så opgaven ligger i at mærke efter hvilke følelser man får, når man fokuserer på det man ønsker. Hvis man har positive følelser, er man på rette kurs. I tilfældet med bilen, skal fokus holdes vedvarende på den nye bil, hvor lækker, sikker, benzinøkonomisk og alle de fede detaljer den har.

Har man negative følelser, er der noget man skal have ryddet op i i sine tanker og følelser.

Det kan være at du vanemæssigt har negativt fokus. Det kan være du bruger energi på at finde fejl ved andre og kritisere.

Ofte ligger vi under for gamle negative holdninger og antagelser, man har lært tidligere. Det kan være noget der er blevet til en vane og selvfølgelighed. Derfor tænker man ikke over det mere og stiller heller ikke sig selv spørgsmålet om det føles rart eller ej. Mange mennesker ser nyheder, læser sladderaviser og kulørte blade fordi det er blevet en vane. Skal du lige skal have det sidste nye sladder, høre om den eller den ulykke, læse om den og den krig, se forfærdelige billeder af vold og uro, læse uhyggelige artikler om mord og terror og alt det andet der jo sker i den virkelige verden? Det er jo rigtigt, tingene sker derude, vil du måske sige. Ja, det er korrekt, men du får samme vibration-niveau som det du beskæftiger dig med. Loven om tilrækning er villig og bringer dig mere af det du er i harmoni med. Så kan du selv afgøre om det er værd at bruge energi på kedelige nyheder, sladder og andet der ikke føles så rart.

Langt de fleste mennesker er ikke klar over, at de tiltrækker og skaber deres liv med deres tanker. De fleste mener at livet bare er noget der sker for dem. Men ofte skal der ikke så meget opmærksomhed til for, at se der er en sammenhæng mellem valget af tanker og følelser og det der sker i ens liv. Smil til verden og verden smiler til dig.

Copyright © All Rights Reserved

 

Har du fokus på det du vil opnå eller det du vil undgå?