Tema

Loven om tiltrækning

 

 

Når du indfører nye rutiner i dit liv.......

 

Mange mennesker har prøvet at lave et nytårsforsæt og opdaget at det var meget svært at holde det man havde lovet sig selv. Eller man går på kur som man ikke kan holde, eller køber forskelligt træningsudstyr og begynder at træne og opdager at der ikke er gået særligt lang tid før interessen er væk.

Ofte kan det skyleds at man er kommet til at stille for høje krav til sig selv. Så mislykkedes det ofte eller bliver kedeligt at have med at gøre.

Løsningen ligger i selvfølgelig at tænke sig godt om inden man begynder at lægge nye ting ind i sit liv. Er det for eksempel dig der vil løbetræne eller er det fordi din nabo gør det? Eller bare fordi det er smart? Ønsket om at løbetræne eller hvad det nu er, skal komme inde fra hjertet. Du skal virkelig føle en nysgerrighed, interesse og ivrighed efter at gøre det, du har sat dig for.

Når du indfører nye rutiner i dit liv, er det også vigtigt, at det passer ind i dit tidsskema. Det nytter ikke noget, at du har sat dig for at skulle meditere alle ugens dage, hvis du sket ikke kan finde tiden til det.

Ligeledes er det vigtigt at du ikke sætter dine mål højere end du med lethed kan nå dem. Hvis du vil gå til yoga, så træn en eller to gange om ugen indtil din krop er klar til at du kræver mere af den.

Hvis din tid er blevet presset og du kun har få minutter til det der plejer at tage 20 minutter, så brug de få minutter effektivt. Vær bagefter rigtig glad for at du gjorde hvad du kunne og ikke sprang over hvor gærdet er lavest.

Vær god ved dig selv og gør de ting der giver dig glæde.

 

rigtig god fornøjelse.

 

 

Du høster det du sår.

Det er et gammelt ordsprog at som du sår vil du høste. Alle ved at hvis man sår radiser, kommer der radiser op af jorden efter et stykke tid. Det er også almindeligt kendt at man ikke skal gå og grave i jorden hvor man har sået for man kan skade det lille spirende frø. De fleste ved også, at det vigtigt, at holde ukrudt og skadedyr væk fra de små nye og sarte planter. De små planter skal have rette betingelser for at kunne udvikle sig bedst muligt. Det vil sige de skal have næring, lys, luft, vand og varme i passende mængder, for at blive til det bedste de formår.

Når du arbejder med Loven om tiltrækning og det du ønsker at tiltrække kan du bruge forståelse med at så et frø. Frøet er dit ønske. Din drøm, det du gerne vil, din spirende tanke. For at dit tankefrø skal skal have de bedste vilkår må du passe og pleje det. Det vil så i grunden sige at frøet må du ikke røre, men du skal fjerne alt det der kan forstyrre eller genere dit tankefrø. Negative tanker eller forestillinger kvæler dit tankefrø. De negative tanker bruger den energi dit tankefrø skal bruge for at kunne udvikle sig. Så det er vigtigt at du luger dine negative tanker og forestillinger ud at dine tanker. Dit tankefrø har brug for de bedste betingelser. Du skal fjerne mørke skyer af begrænsende tanker, dit frø skal have lys og lethed. Sørge for læ, så strid negativ tale fra andre mennesker ikke kommer nær dit spirende tankefrø og slider de fine nye blade. Du må overbruse dig selv og dit tankefrø med kærlighed som skyller forstyrrende støv af de spæde spirer og fornyer grokraften. Giv dit tankefrø den allerbedste næring ved at have gode følelser og tanker omkring det. Hold hele tiden øje med dine tanker og følelser, de skal være glade og positive for at gavne, men så bringer de til gengæld masser af grokraft til dit tankefrø.

Når du tænker på Loven om tiltrækning på den måde er det nemmere at forstå at dit ønske ikke kommer lige på stedet. Det gider samtidig også en forståelse af hvad det er du skal gøre i forhold til dit ønske. Passe og pleje det med gode følelser og tanker. Når tiden er inde vil du mærke hvornår dit ønske er klar.

 

rigtig god fornøjelse.

 

 

Hæv din vibration med taknemlighed.

 

Der skal ikke så meget til at hæve din vibration og derved give mulighed for at tiltrække bedre ting og omstændigheder. Du kan gøre det ved at skrive taknemlighedsdagbog.

Køb en kina-bog eller en anden bog med blanke eller linierede sider. Eller måske et kladdehæfte, hvis det passer dig bedre.

Sæt dig med bog og pen, når du har en halv time til rådighed. Gerne med en god kop the, en smoothie eller noget andet du synes er lækkert. Din opgave er at skrive om ting, episoder og mennesker, du er taknemlig for. Det kan være hvad som helst, bare det giver dig følelsen af taknemlighed. Det kan være dine børn, din partner, din bolig, dine kæledyr, solen, stranden, naturen, din hobby, din sport og alt muligt andet. Skriv ned hvorfor du er taknemlig. Grund lidt over det og uddyb det for dig selv. Derved kan du komme ind i en endnu stærkere følelse af taknemlighed og starte en positiv og selvforstærkende spiral. Når du er kommet godt i gang og er på sporet, vil Loven om tiltrækning hjælpe dig med at finde flere ting at være taknemlig for. Brug din halve time eller mere til virkelig at blive høj af taknemlighedsfølelse.

Beslut dig for hvor ofte du vil skrive i din bog. Hver dag, hver anden dag, nogle gange i løbet af ugen eller måske blot en gang i weekenden. Du kan altid starte ud i det små og sætte frekvensen op, når du opdager hvor lækkert og livgivende det er. Vigtigst er det blot at komme i gang og mærke det løft det giver dig at bemærke hvad du er taknemlig over. Et godt mål vil til start være, at skrive to eller tre gange om ugen. Det er overkommeligt for de fleste og vil kunne give en god erfaring i forhold til øvelsens effektivitet.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

 

Lav en virbrations-skattekiste af gode ord.

 

Det er vigtigt at du hele tiden holder din vibration oppe. Til at hjælpe dig med det, kan du lave en skattekiste af gode ord, til at hjælpe dig på vej. Alle ord, der er nemme, at finde positive associationer til, er gode ord. Det kan være: harmoni, overskud, balance, velvære, elsket, skønhed, sundhed og mange, mange andre. Skriv en hel masse af de gode ord ned, enten i hånden eller på pc. Hvis du skriver på pc, så vælg skrift og farve, der virkelig tiltaler dig. Hvis du skriver i hånden, så vælg lækkert papir og gode skriveredskaber. Nyd at lave dine gode ord til din skattekiste. Når listen med ord er lavet, kan du eventuelt laminere papiret inden du klipper ordene ud.

Du skal også på jagt efter en lille kiste eller æske til dine ord. Kig i skabe og skuffer og se om du har noget liggende, du kan bruge. Eller søg i butikker med små fine ting. Nyd at finde din skattekiste.

Når kisten er fundet og ordene er lagt i, er du klar til at bruge din effektive vibrationsløftende skattekiste.

Sådan gør du: Du skal bruge cirka 20-30 minutter, de første gange. Senere og med øvelse kan du hæve dine vibrationer på få minutter med din skattekiste. Begynd en dag, hvor du har det godt og er i en fin balance med dig selv. Sæt dig ned med din skattekiste og træk et tilfældigt ord. Lad os sige at ordet er ”taknemlighed”. Din opgave er nu at finde en sætning, der giver dig følelsen af taknemlighed. Eller kom i tanke om noget du føler taknemlighed for. Det er ligegyldigt om det er noget, du har oplevet eller noget du gerne vil opleve. Altså om det er fantasi eller virkelighed, bare det kan hjælpe dig med, at finde følelsen af og mærke taknemlighed. Hvil nu i denne følelse, smag på følelsen, gentag dine tanker om følelsen og få den til at blive bedre, hvis du kan. Gentag det hele flere gange til du kan mærke, at du virkelig er i og ejer følelsen af taknemlighed. Når du har lyst, tager du et nyt ord, måske er det ”modig”. Nu gør du det samme igen. Find en sætning, der giver følelsen af at være modig. Eller kom i tanke om en gang hvor du var modig. Gentag dine tanker og følelsen til du rigtig mærker inden i dig, hvad det er for dig at være modig. Gør det så længe du har lyst eller vælge et nyt ord og bevæg dig ind i den gode følelse, du kan finde i forhold til ordet. Bliv ved til du mærker at du løftes af de gode tanker og følelser. Ofte vil du direkte kunne mærke en forandring inden i.

Pointen er at du skal holde positivt fokus og det hjælper ordene og din vilje dig til. Du skal ville og ønske at bevæge dig positive opad. Hvis du er i negativt mode, kan du sagtens trække ”taknemlighed” og tænke ”mit liv er elendigt, jeg har intet at være taknemlig over”. Eller trække ”modig” og tænke ”jeg er jordens største kylling og slet ikke modig på nogen måde”. Så virker alle ordene negativt for dig.

Når du er øvet i metoden, kan du fiske 5 eller 10 ord og vedtage med dig selv at ordene hæver din vibration tilpas meget netop nu.

 

Lav dine helt egne gode ord eller hent forslag her.

Forslag til gode ord, skrifttype Comic San, download PDF-fil Klik her

Forslag til gode ord, skrifttype Ariel, download PDF-fil Klik her

 

Rigtig god fornøjelse.

 

 

 

 

Tag afsæt i det negative.

I følge Abraham-Hicks skaber du hele tiden dit eget liv. Abraham-Hicks siger også, at når du står midt i noget, du ikke ønsker, så ved du allermest hvad det er du ønsker.

Når du er i noget du ikke ønsker, er det meget nemmere for dig at vide, hvad det er du egentlig ønsker dig. Hvis du lige nu er trist over, hvis du ingen kæreste har, ved du, at du virkelig ønsker dig en kæreste. Hvis du er ked af du ingen penge har, ved du, at du virkelig ønsker dig rigeligt med penge. Det er da logisk vil du nok sige og det er det naturligvis også. Men de fleste mennesker bliver i de negative tanker og følelser. Altså i oplevelsen af mangel. Genvejen består i at bemærke det negative du har og bruge det som afsæt til at forestille dig, det du ønsker dig.

Har du ingen kæreste, så forestil dig du har en kæreste. Forestil dig levende hvordan det ville være at have en kæreste. Hvad ville I lave og hvordan ville det være? Hvordan tror du dit ønskede kæresteforhold føles? Forestil dig dit kæresteforhold med alle de gode tanker og følelser du kan finde på. Nyd dine tanker og følelser om det forhold du ønsker dig. Glæd dig over alt det der føles rart og godt. Flyt venligt men bestemt dine tanker fra noget negativt hvis sådanne skulle dukke op. Hold dig positiv, positiv, positiv hele tiden. Fordi du med din tanker og følelser hele tiden skaber de muligheder, der er tilgængelige for dig i dit liv. Åbn din vej til dit ønskeforhold med dine positive tanker og følelser.

Hvis du står i en trængt økonomisk situation består din opgave i, at forestille dig hvordan det er at være dig, når du har alle de midler du ønsker dig. Tænk over hvordan det føles når du kan købe de ting, du ønsker dig. Mærk hvordan det føles inden i. Forestil dig følelsen af sikkerhed og økonomisk tryghed. Forstil dig at du til enhver tid kan købe, det du har lyst til. Hvordan føles det? Hvis det føles rart og godt inden i, så er du på rette kurs. Så fortsæt endelig. Du er nemlig i fuld gang med at tiltrække det du ønsker. Hvis du i stedet opfyldes af negative tanker og sortsind over din manglende økonomiske formåen, må du gøre endnu mere for at ændre dine tanker og følelser. Du er nemlig i fuld gang med at tiltrække ,det du ikke ønsker. Gør hvad du kan for at finde bare en smule optimisme i forhold til din økonomi. Indtil du gør det vil du blive hængende i din nuværende situation. Når det lykkedes dig at finde optimisme, må du finde optimismen igen og igen. Lige til du ejer følelsen og tror på at det nok skal lykkedes for dig. For så lykkedes det for dig. Du vender din situation med dine positive tanker og følelser. Jo før jo bedre og jo mere har du ud af det.

 

 

 

Lad din hverdag være dit spejl.

Lad din hverdag være det spejl der fortæller dig hvor du er rent tiltrækningsmæssigt.

Det er jo således at hvis du tiltrækker positivt, får du flere positive oplevelser i din hvedag. Hvis du tiltrækker negativt, får du flere negative oplevelser i din hverdag. Det er ganske klart og vi ved det sikkert også alle sammen. Men når du møder den sure kassedame, vrede buschauffør eller aggresive nabo, er det et spejl på dit eget indre. De fleste er tilbøjelige til at sige at det er dem de møder, der er sure, vrede, dumme, uforstående eller aggressive og sådan er det bare. Man har jo ikke gjort de andre noget, de var i negativ stemning, da man mødte dem. Og disse negative mennesker fortjener i hvert fald, bare ikke det mindste lille smil eller positive bemærkning og da slet ikke et kompliment. Således er du med til at skabe en negativ spiral, for den negative person du møder, synes givetvis også at du er negativ. Begge har en dårlig oplevelse.

Men nu er du blevet opmærksom og tænker: " Jeg ved, jeg kun tiltrækker, det der er i match med mine tanker og følelser, så jeg har tanker og følelser, der gør at jeg møder en negativ person eller har et naegativt møde?" Nu kan du så granske dig selv for at finde det der er negativt i dine tanker og følelser. Det kan der gå rigtig meget tid med.

Hvis du generelt har et højt stemningsleje, kan du prøve at skøjte lidt på overfladen og søge efter positive tanker og følelser for, at komme tilbage til dit sædvanlige niveau. En enkelt negativ hændelse ødelægger ikke dit tiltrækningspunkt, med mindre du vælger at fokusere på det neagtive. Så du kan prøve at løfte dig selv og skyde den negative oplevelse væk med gode og rare tanker og følelser.

Hvis du er en person, der ofte oplever at du møder alle de sure chauffører, vrisne kassedamer og negative naboer, har du måske noget mere grundlæggende at rydde op i inden i dig selv. Her kan du søge hjælp i mange ting. Healing, massage, psykoterapi, blomstermedicin, EFT og alt muligt andet. Det skal bare FØLES godt og rigtigt for dig at arbejde med. Måske hjælper det også dig at meditere, gå i naturen, lytte til din ynglings musik. Det er ret ligegyldigt hvad du gør, bare det giver dig en følelse af lettelse og gør dig mere glad. Så det er ret nemt at arbejde med, når du er opmærksom på dine tanker og følelser. Bliver du lettet og glad, så gør mere af det. Bliver du ikke, med en vis responstid, mere lettet og mere glad, så prøv noget andet.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

 

Dig og nyhederne.

 

For mange mennesker er det en helt naturlig del af hverdagen, at se nyheder i tv flere gange, læse aviser eller se nyheder på nettet. Det er noget man bare gør, fordi det gør alle de andre og ellers kan man ikke snakke med om, hvad der foregår ude i verden.

 

Det er måske en ide at tænke lidt mere over, fordi det man tænker på og taler om påvirker den vibration man har. Det vil naturligvis sige, at hvis du ser negative nyheder påvirkes din vibration i negativ retning. Og hvor mange nyheder er ikke negative?? Du kan inden i dig selv dele nyhederne lidt op. Eller måske lave dig en lille personlig statistik. Noter hvor mange nyheder, der gør dig glad og hvor mange, der ikke gør dig glad. Mon ikke der vil være meget stor overvægt af de sidste. Og det er jo netop den slags, der trækker din altafgørende vibration ned. Vil du tillade det?? Vil du blive ved med dag for dag, at lade at din vibration bliver ringere og ringere??

 

Nogle mennesker siger, at de må holde sig orienteret. Men med hvad?? Hvad er det lige man kan bruge den viden til, viden om krig, vold, død og ødelæggelse?? Nogle vil sige, at så ved man, hvor man kan hjælpe andre. Det holder og bliver positivt når man altså virkelig og aktivt hjælper andre. De ting man ikke kan gøre noget ved eller ikke gør noget ved, er med til at trække en i negativ retning.

 

Så er der mennesker, der siger de ikke bliver påvirket af at se nyheder med krig, vold og terror. Det er næsten endnu mere forfærdeligt, fordi det er jo et tegn på at man slet ikke følelsesmæssigt registrerer, hvad det er man ser. Måske har man ingen kontakt til sine følelser eller man ser og undlader at opleve sine følelser. På den måde får man nærmest hård hud på følelserne. Det gør at man kan leve uden at blive bevidst påvirket af det man ser.

 

I forhold til Loven om tiltrækning er det lige det modsatte du skal tilstræbe. Mærk dig selv. Mærk dine følelser om det du observerer. Føles det godt, så gør meget mere af det. Føles det dårligt, så hold dig væk fra det. Føler du ikke noget, så find på noget, der giver dig gode og glade følelser.

Giv dig selv en gratis gave og undlad at se, høre og læse nyheder i en uge, og kom i kontakt med dine egne følelser. Du får oven i købet din tidligere nyhedskigge-tid i foræring. Nu bliver det din tid til gode og sjove ting.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Brug det der er nemt og lige ved hånden……

De fleste mennesker har i dag en smartphone og med den er det nemt at finde en bedre vibration. Det er muligt at hente mange gratis apps der relaterer til Loven om tiltrækning. Der er rigtig rigtig mange apps der handler om daglige affirmationer eller små nemme tekster, som bibber ind på telefonen hver dag. For rigtig at have gavn af disse apps, er det vigtigt at give sig selv ro og fred i 5-10 minutter. Så har man tid til at læse og tid til at tage ordene ind. Det er vigtigt at give sig selv den pause og tage den tid der er behov for til fordybelse. Ellers er det helt ligegyldigt med at læse affirmationer og det vil hjælpe dig lige så meget som det hjælper at læse en varedeklaration på en pakke cornflakes.

Så læs kun din daglige affirmation, hvis du har tid og ro. Eller kan tage dig tid til det.

Der er en del andre apps, der kan hjælpe med at finde vejen til dine ønsker. Blandt andet er der en app, hvor man kan udfylde fokushjul. Det er ret smart og man kan nemt have sine fokushjul med sig og skrive mere på dem. Desuden kan man gemme dem man har skrevet. Nemt og effektivt lille værktøj til at hæve sin vibration. Igen er det vigtigt at have hjertet med. Du skal mærke efter og rette dig efter det hjertet fortæller. Ellers er der ingen grund til at spilde tiden med at lave fokushjul eller noget andet af dette spændende arbejde med Loven om tiltrækning.

Brug også din telefon til at skrive alle gode hændelser ned. Således kan du hele tiden have masser af gode hændelser du kan vende tilbage til og læse. Og derved hæve din vibration igen.

Find selv på nye gode måder at bruge din mobil på i forbindelse med at hæve din vibration.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Husk at værdsætte det enkle og ligefremme omkring dig.

For at hæve din vibration og dermed dit tiltrækningspunkt kan du værdsætte mennesker, dyr og hændelser og andet omkring dig.

Mange glemmer ofte at værdsætte ting så som at vi har veje vi kan køre på, bussen kommer oftest til tiden, vi har et godt sundhedssystem, det er gratis at børn går i skole, alle voksne har stemmeret, vi bor i et land med mange muligheder, vi har rent drikkevand i vores haner, der er fredeligt i landet, det er i orden at have en anden mening eller holdning, blot man ikke skader andre. Kom selv på mange flere ting i vores samfund du kan værdsætte.

Hvis det er vanskeligt kan du vende blikket lidt længere ud. Her kan du se og værdsætte mange forskellige ting. Det kan virke helt banalt men rent faktisk har vores jord en tyngdekraft der sørger for at vi bliver med fødderne på jorden. Det er fantastisk og til at værdsætte. Her er masser af vores livsnødvendige ilt til rådighed, gratis, døgnet rundt. Man kan bare trække vejret. Det er til at værdsætte. Jordens hældning og rotation om solen, skaber årstider og nat og dag og det kan nydes af alle. Det er til at værdsætte. Luften har den fineste gennemsigtighed, så vi kan se hinanden, naturen, blomster, læse en bog og alt muligt andet. Det er til at værdsætte. Naturen er hele tiden i gang med at udvikle sig til den bedste udgave af sig selv og mennesker behøver ikke at gøre noget for at det fungerer. Det er til at værdsætte.

Prøv at fundere lidt over nogle at disse ting og find værdsættelse for dem eller find andre ting at værdsætte. Husk at bemærke hvordan du løftes at det at værdsætte ting omkring dig.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Anmeldelse af bogen ”Sig ja til Universet” Af Melody Fletcher.

 

Bogen handler om Loven om tiltrækning og er helt nede på jorden. Melody beskriver jævnt og enkelt hvordan tingene virker. Hun har mange gode og lidt anderledes vinkler på at arbejde med loven om tiltrækning. Trods at bogen i mange ting læner sig op af Abraham Hicks bøgerne, har Melody en lidt anden tilgang. Hun forklarer konkret de steps der er i manifestationsprocessen, så man hele tiden kan være klar over hvor man er henne. Melody skriver meget om følelser, hvad vi har ud af dem og hvordan vi skal forstå dem. Hun har som Hicks følelsbarometeret men kalder det for en styrkeskala. Det er helt fint, men det geniale er at Melody gør en del ud af at bede læseren finde sin underliggende negative følelse og forløse den inden, der arbejdes i manifestationens retning. Det virker som en god ide. Melody sætter også ord på hvordan man tænker og føler afhængig af de værdinormer man har skabt sig i sin barndom. Hun opdeler i forskellige trosystemer, forstået ud fra det man har lært i sin opvækst. Bagefter forklarer hun hvordan man kommer videre med de specifikke trossystemer. Desuden bliver der ret nøje forklaret hvordan man giver slip på modstand og bringer sig selv op i en højere vibration ved brug af forskellige værktøjer og tips. Der er gode eksempler og små case-fortællinger i bogen. Der fortælles grundigt og meget detalieret om hvordan man gør, men ikke som en køreplan i punktform. Man skal læse for at finde de godbidder der gavner en lige nu, men dem er der også en god del af. Bogen kan sagtens læses af den nye inden for Loven om tiltrækning, men den rutinerede kan formentlig også finde et par godbidder i den. Alt i alt en konstruktiv og anvendelig brugsbog.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Boganmeldelse:

”Find og følg dit indre kompas” af Barbara Berger.

Barbara Berger er kendt forfatter og coach, som har skrevet endnu en lille fin bog. Bogen er på 150 sider og er skrevet i et letlæst og enkelt sprog. Barbara Berger er inspireret af især Abraham Hicks og flere andre forfattere med samme budskab. Bogen handler om hvad Barbara Berger kalder ”det indre kompas” og hvordan man finder det og følger det. Umiddelbart kan man sætte lighedstegn melle dit indre kompas og dine følelser. Hvad er det egentligt du føler i en eller anden given situation og hvordan vælger du at reagere på det du føler. Bogen består af mange små kapitler hvor Barbara Berger fortæller kort om mange forskellige ting, blandt andet den følelsesmæssige skala. Svarende til samme skala som Abraham Hicks bruger. Barbara Berger forklarer som mange andre forfattere af selvhjælpsbøger, hvordan man kan komme fra de nederste trin på skalaen til de øverste. Der ud over er Barbara Berger inde over mange andre emner så som hvordan man kan forholde sig hvis ens familie ikke bryder sig om man følger sine følelser, børn og følelser, at være forblændet af glamour. Der er få øvelser i bogen, men som Barbara Berger meget ofte bruger, er der henvisninger adskellige gange til andre af hendes bøger. Det kan virke som et turn off at man skal springe fra bog til bog, på biblo eller til boghandlen. Barbara Berger er kort inde på et være assertiv og kommunikere på en assertiv måde og det er jo altid givende. Hun berører også kort begrebet momentum og virkningen deraf. Alt i alt er ”Find og følge dit indre kompas” en ganske udmærket bog til at starte på, når man bevæger sig ind i viden om Loven om tiltrækning, hvor følelserne er de vigtigste retningsgivere. Bogen er lille og der for ikke særligt dyb eller grundig. Man skal kunne finde sig i at Barbara Berger altid giver mange henvisninger til dit og dat i sine andre bøger.

Rigtig god fornøjelse.

 

Nytårsforsætter.

 

 

Nogle mennesker gør meget ud af at lave nytårsforsætter. Det kan være rigtig svært at holde forsætterne. Ofte for man måske ikke helt tænkt sig om, da man lavede dem. Det kan være en ide at virkelig være omhyggelig når man laver nytårsforsætter. De må ikke være for store og besværlige, så bliver succesraten nemlig for lille. Alligevel skal de have en betydning ellers er de jo ligegyldige. De skal være realistiske at gennemføre og du skal ønske det med dit hjerte. Det kan være en ide, at lave flere små forsætter end få store. Så er det også nemmere at få det til at lykkedes og mærke glæde ved det.

 

 

Ideer til små forsætter:

Jeg vil læse en bog hver måned.

Jeg vil sige komplimenter hver dag.

Jeg vil meditere fire gange om ugen.

Jeg vil gå 30 minutter hver anden eller tredje dag.

Jeg vil ud i naturen mindst en gang om ugen.

Jeg vil prøve at drikke mindst 1,5 liter vand om dagen.

Jeg vil spise flere sunde madvarer.

Jeg vil se mere positivt på mig selv og mit liv.

Jeg vil prøve at gøre nogen glad hver dag.

Jeg vil være mere overbærende, empatisk og forstående.

Jeg vil være mere aktiv i mit liv fysisk og psykisk.

Jeg vil bringe mere leg og sjov ind i mit liv.

Jeg vil arbejde mere med Loven om Tiltrækning.

Jeg vil være mere opmærksom på mig selv på en god måde.

Tag det du kan bruge og lav om på det så det passer bedst muligt til dig.

Lav forsætter, du ved du kan holde. Så bliver det en god oplevelse for dig.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Husk at være god ved dig selv.......

 

Når du arbejder med Loven om tiltrækning, arbejder du med positive energier, tanker og følelser. For at have noget positivt ud af Loven om tiltrækning er det nødvendigt at du er god ved dig selv og at du sørger for at du har det godt. Det er faktisk din hovedopgave. Fordi når du har det godt, tænker du gode tanker der giver dig gode følelser og så tiltrækker du gode ting ind i dit liv.

Det er egentlig ikke mere indviklet en det......

Loven om tiltrækning reagerer alene på den følelsesmæssige kvalitet der er stærkest hos dig. Loven om tiltrækning vurderer ikke om det er noget du ønsker eller ej. Det kan den simpelthen ikke. Det eneste den kan er at give dig noget der matcher din følelsesmæddige kvalitet.

Derfor er det så vigtigt at være god ved dig selv, så du kan have gode tanker og følelser og du så tiltrækker gode og rare ting ind i dit liv.

Så vil du måske sige at det er svært bare sådan lige at tænke gode tanker og have gode følelser. Indrømmet at det kan kræve noget øvelse og bevidst fokus. Men på den anden side, så er den eneste bivirkning at du kommer til at blive glad af at gøre det. Så kan det vel nok være umagen værd at prøve det, når du så oven i købet bevæger dig nærmere mod det du ønsker at manifestere. En fjer mere i hatten til Loven om tiltrækning er at det er helt gratis at arbjde med principperne når du først har forstået dem. Ingen kan nogen sinde ændre dit forhold til Loven om tiltrækning - kun dig selv. Så vær god ved dig selv for derved at skabe de bedste muligheder for Loven om tiltrækning, til at give dig netop det du ønsker.

 

 

Brug Loven om tiltrækning lidt hver dag.

 

Når du arbejder med Loven om tiltrækning er det vigtigt, at du gør det jævnligt.

Det er ikke så gavnligt at blot arbejde med Lovne om tiltrækning en hel weeekend en gang om måneden. Du har heller ikke så meget ud af, at bruge 4 timer en dag i om ugen. Du vil have meget mere ud af, at have Loven om tiltrækning med dig hele tiden, hver dag.

Brug lidt tid om morgenen på at meditere og skrive positive ting ned i en kinabog eller et hæfte. Vær lidt god ved dig selv med en kop lækker the og lidt frugt. Når du har startet din dag på den måde, er du allerede positiv stemt og du vil få menge flere poaitive oplevelser i løbet af dagen. Selvfølgelig vil ikke alt i din dag være lyserødt og fantastisk, men så får du jo netop lejlighed til at øve dig i at finde de mest positive aspekter i det du oplever. Det er at bruge Loven om tiltrækning i momentet. Når du oplever gode og dejlige øjeblikke, er det en god ide at huske at påskønne og være taknemlig. Så bruger du også Loven om tiltrækning, nu til at stabilisere og højne din vibration. Der er nok ret mange situationer i hverdagen, hvor det er ganvnligt at bruge Loven om tiltrækning bevidst og aktivt. Men hvis du er som de fleste andre mennesker, glemmer du det i løbet af dagen. Så må du op på hesten igen og videre. Det er aldrig for sent og den eneste fejl man egentlig kan gøre, er at give op.

Rigtig god fornøjelse

 

I følge Abraham Hicks er der 4 ting man skal gøre hver dag for at højne sin vibration mest mulligt.

De fire ting er som følgende:

 

  1. Du skal meditere i 15 minutter hhver dag. Brug en af Abraham Hicks meditationer eller mediter på dit åndedræt eller en anden meditation du har det godt med. Brug 15 minutter hver dag på at give dig selv den luksus at komme i harmoni med dig selv og højne og stabilisere din vibration via meditation.

 

  1. Gå udenfor hver dag, uanset vejret og find alle mulige ting du kan påskønne og værdsætte. Påskøn og værdsæt solen, lyset, naturen , træerne, græsset, buske, blomster, dyr, skoven, din have, andres haver og alt muligt andet. Påskøn og værdsæt hvad som helst du ser. Det er vigtigt at du føler påskønnelse og værdsættelse når du gør det. Hvis du bare går rundt og siger positive ting uden også at føle positive ting, spilder du din tid. Find de gode følelser frem og dyrk dem.

 

  1. Køb en notesbog og skriv 3 eller 4 sider med positive aspekter ved forskellige ting. Det kan være hvad som helst du finder positive aspekter til. Dit arbejde, din partner, dine børn, din bolig, kæledyr, dine fritidsinteresser, noget nogen sagde til dig, noget nogen gjorde for dig, noget du gjorde for nogen eller sagde til nogen, din krop, din sundhed, dit liv. Hvad som helst kan du skrive om i din notesbog. Dette punkt minder meget om punkt 2, men her skriver du bare ned i stedet. Det virker meget stærkt at bruge lidt tid og energi på at reflektere og skrive ned.

 

  1. Gå udenfor uanset vejret, kig op og sig til dig selv at Universet har sine energier og opmærksomhed rettet mod dig lige nu. Påskøn at du er en del at Universet og at Universet støtter og hjælper dig når du stiller ind på det og giver Universet lov. Vær klar over at Universet påsønner dig og værdsætter dig som den du er. Lige meget hvor du er og hvad du laver og hvem du er sammen med. Så har Universet fokus på dig og hjælper dig. Guider dig. Viser dig vej ved hjælp af dine følelser. Gør dig selv klar over at Universet er lige nu parat til at hjælpe dig, vise dig vej, være sammen med dig, guide, dig, støtte dig, påskønne dig, være der for dig. Hele Universet er der for dig lige nu og hele tiden. Du skal blot gøre dig selv opmærksom på det. Påskønne det og tillade det. Tillade dig selv at lytte til de signaler Universet giver til dig. TIllade dig selv konstant at lytte til dine følelser som er Universets måde at guide dig på. Lyt og bemærk hvad du føler og vær ærlig overfor dig selv, for ellers snyder du dig selv og gavner ingen. Slet ikke dig selv. Lyt til signalerne, lyt til dine følelser. Er det rart og godt, er du på rette vej. Føles det ikke så rart og godt, er det et signal til dig om at det vil gavne dig at ændre retning. Lyt til det gode følelser og gå i deres retning væk fra det der ikke er så rart.

Rigtig god fornøjelse

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

Har du fokus på det du vil opnå eller det du vil undgå?